Wie ben ik, vraag je?

“Mijn naam is Jorn en ik ben niet als twee druppels water, ik ben Fleks als één druppel. Een druppel die in iedere omstandigheid de juiste vorm kan aannemen. Van presentator tot stemacteur en van acteur tot creatief schrijver, ik ben Fleks ten voeten uit.” 

Flekser dan Ronnie


“Flexibel als een druppel betekent dat je bij mij aan het juiste adres bent voor een breed scala (mooi woord vind ik dat) aan vaardigheden.”

Heb je bijvoorbeeld een:

Presentator voor een video nodig?
Ik geef met mijn flexibele presentatie skills en ruime ervaring een passende invulling aan jouw video-content. Of het nu gaat om de presentatie van een video vol met humor, of een video met een serieuzere noot, ik ben Fleks.

Presentator voor een evenement nodig?
Ook dan weet ik het publiek te vermaken, te boeien en vast te houden tot het eind van de show.

Reporter nodig voor een festival?
Van een feestje ben ik niet vies en van een camera op mijn neus al helemaal niet, dus deze twee gaan uitstekend hand in hand met elkaar.

Acteur nodig?
Op het lijf geschreven is niet nodig als je Fleks bent. Ik kan me inleven in de meest uiteenlopende rollen en deze op een geloofwaardige manier tot leven brengen.

Stemacteur nodig?
Met mijn warme lage stem kan ik veel kanten op en ik ben uiterst goed regisseerbaar. Dus of het nu gaat om een animatiefilm of een voice-over voor een film of commercial, stem op Fleks.

Creatief schrijver nodig?
Heb je iemand nodig die meedenkt over een passend concept voor jouw (branded)content, een humoristische tekst of een script? Fleks is the way to go.

Editor nodig?
Ik beschik over een uitstekende editset, die geknipt is voor het werk dat jij geplakt moet hebben.

Complete Video nodig (ex- of inclusief presentator)?
Zo Fleks dat het produceren, filmen en monteren van de meest uiteenlopende video’s (inclusief presentator) behoort tot de mogelijkheden. Fleks beschikt over een uitgebreid netwerk van mediaprofessionals die dit alles mogelijk maken.